Cinderella kryssning till Åland

Cinderella kryssning till Åland
Foto: Viking Line

Cinderella kryssning till Åland

Östersjöns mesta och bästa nöjeskryssare Cinderella avgår varje dag från Stadsgårdskajen i Stockholm kl 18.00. Du är tillbaka i Stockholm nästa dag kl 15.30.

På en Cinderellakryssning roar du dig kungligt och kommer bort från vardagen för bara en dag. En dag senare är du tillbaka full med nya upplevelser och intryck.

Pröva det stora buffébordet i Viking Buffet där du äter och dricker så mycket du vill till ett fast pris. Det stora buffébordet erbjuder massor av olika kött-, fisk- och vegetariska rätter där du tar så mycket du vill vill av dina favoriter! Öl, vin, läsk och kaffe ingår.

Skärgårdskrogen erbjuder havs- och skärgårdsläckerheter i en klass för sig. Det stora skaldjursfatet är är något utöver det vanliga.

Food Garden har en mycket smakfull à la carte meny. Välj mellan smakfullt komponerade menyer eller smårätter. Ett stort urval av goda viner och andra drycker frestar också.

I Nattklubben spelar flera band varje kväll. Naturligtvis finns det flera mingelvänliga barer. Här ser du också kvällsshowen

Puben har ett enormt öl och whisky sortiment och trubaduren underhåller med nya och gamla allsångsklassiker.

Dans både på avresekvällen och på hemresan i Nöjescaféet. Här anordnar kryssningsvärden aktiviteter som bingo, frågesport och karaoke.

Club Seven med högt tryck till fram på småtimmarna. I fartygets disco Club Seven dansar du till de senaste hitsen.

Unna dig en behaglig och avkopplande behandling i Cinderellas spa.

Boka din Cinderellakryssning hos Viking Line >>